برگزاري دوره هاي آموزشي غذا و نوشيدني ويژه كاركنان رستورانهاي سطح استان كردستان

دوره هاي آموزشي غذا ونوشيدني ويژه كاركنان سالن هاي غذاخوري سطح استان 13 اسفند ماه به منظور آشنا سازی کارکنان با مهارت های فردی و ارتباطی در کردستان برگزار شد. 
به گزارش مرکزروابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ تيمور خالدي كارشناس گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي استان كردستان گفت: دوره هاي آموزشي غذا ونوشيدني ويژه كاركنان سالن هاي غذاخوري سطح استان 13 اسفند ماه در محل آموزشگاه دارالفنون سنندج برگزارشد.
وی افزود: طي اين دوره سرفصلهايي همچون مهارت هاي فردي و ارتباطي (آداب معاشرت اجتماعي ، ظاهر ، رفتار ، و پوشش و آراستگي )روش هاي سرويس دهي و مهمان داري ، شناخت صنعت گردشگري ، وسايل و لوازم پذيرايي و سرو غذا، آشنايي با بهداشت محيط و نظافت فردي مي باشد كه به اين كاركنان توسط كارشناس گردشگري متخصص در زمينه غذا و نوشيدني  آموزش داده شده است.
تيمور خالدي گفت: در اين دوره آموزشي تعداد 60 نفر از كاركنان  غذاخوري ها و رستورانها و مديران غذا خوريهاي سطح استان كردستان شرکت کردند. 
 خاطر نشان می کند: در پايان دوره به شركت كنندگان در اين دوره ها گواهي معتبر از سوي سازمان مركزي اهداء می شود.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1393121727